indahnya

indahnya

Monday, 23 January 2012

CNY 2012


Assalamuaikum..
x jwb berdosa..

cuti tahun baru cina 2012 ni banyak memori pada diri aku  nie :)
apa tak nya hari jumaat dh bertolak g Terengganu,berjalan sakan dgn member2..
dapat kenal budaya org sana,makanan dn sebagainyalah..


Muzium Negeri Terengganu..

dari Ganu terus ke wedding lecturer MKT aq..
Miss Nur Fazlin Oopps.. skrg dah Mdm Nur Fazlin
yg bertempat di Kota Tinggi 
#First time sampai Kota

ni ade gambar sikit


#lepas ni rumah miss yani plak

ada banyak lagi nk di coretkan..
tapi lain kali la ye..
nak study..
exam dah dekat dah ni

:)
senyumlah

see you next time


Saturday, 14 January 2012

LIBK 2011

Assalamualaikum..

lama sudah ana tak post, maklum la sibuk memanjang..lagipun dah masuk sem2 ni banyak tanggungjawab yang dipikul

tak de kaitan dengan tajuk ..hhehe
sebenarnya nak cerita sikit la pengalaman masa LIBK @ Latihan Intensif Bakal Komander dekat segamat.

Time LIBK memang best tapi sangat penat ya amat..mana x nya.
tidur pukul 4 then bangun lak pukul 5..pergh,koyak mata gua cakap lu..
dah tu pulak aktiviti padat abis..

ni ada gambar sikit


Time nak pergi Gunung Ledang



Tamatnya LIBK
masing2 muka hitam

Akhirnya berjaya juga jadi Komander Kesatria dan tahniah juga kepada member2
yang juga berjaya..


sampai sini saja. :)

Assalamualaikum